I’m back!

Partition by Beyonce on Grooveshark

Nämen hejsan hejsan!

Long time no see. Nästan hela året har gått utan att jag har bloggat! Anledningen till min frånvaro är att jag började lära känna en mycket speciell person i början på året och som så vanligt är har jag försummat allt annat i min omgivning, däribland min blogg. Men nu är jag återigen redo att synas för världen!

En del har ju förstås hänt sedan jag skrev sist, men jag kan ju inte rabbla upp allt som har hänt sedan januari… Men jag har som sagt träffat en supermysig person, jag har varit i Venedig nu i början på hösten och nu till veckan påbörjas stambytet i min bostadsrättsförening… Får se hur det går…

Men nästa gång vi ses (som jag lovar blir mycket snart) tänker jag skriva lite om min vistelse i Venedig och visa lite bilder. Tills dess bjuder jag på en bild på mig från Venedig:

378 (2)

Kommentera