Sista lata dagarna

Hellu!

Efter ett långt uppehåll till följd av obefintlig Internetanslutning (Com Hem fungerar ganska uselt ibland!) och weekend i Piteå är jag tillbaks! Mår gott och njuter av mina sista lediga dagar, för på måndag börjar allvaret! Japp mina vänner, jag har äntligen fått jobb! Som mätningstekniker på JM kommer jag att börja min bana efter högskolestudierna. Jag är sjukt taggad och pirrig i magen! Försöker dock bara att inte tänka så mycket på det hela, vill bara fånga de här sista dagarna innan ett livs långt kneg börjar ;).

Så här ser jag ut för det mesta numera. Håller på och läser Det av Stephen King. Mycket spännande och fängslande! Ser så slött ut! Men igår var jag och min Dan desto mer aktiva. Vi firade att jag har fått jobb med ett biobesök och middag på thairesturangen Koh Phangan. Fint värre!

Och filmen vi såg var ju förstås:
Mycket bra! Gå och se den!

Nu ska jag avrunda kvällen med att se OS-finalen i 200 m. Ska bli otroligt intressant att se om Bolt kan imponera lika mycket på den här distansen som i 100 m. Ha det gött mina vänner!

2 reaktion på “Sista lata dagarna

  1. Grattis Sandra till jobbet!!! Jag minns en sommar för längesedan på Sankt Görans ö i Hunnebostrand.Du var ca 12-13 år gammal.Mellan solande och badande pratade vi om framtiden.Du talade om att du skulle bli byggnadsingenjör!!!Där är du nu.Grattis än en gång.

Kommentera