Förkylning, böcker och Vänner

Hellu!

Söndag. Detta har varit en jobbig vecka vill jag lova! Jag har varit tokförkyld hela veckan! Det började med att jag fick sjukt ont i halsen. Sen började jag nysa. Därefter kom allt snor och täppte till mina bihålor. Och till slut kom febern. Yay! Men jag börjar känna mig bättre nu i alla fall. Jag kan känna smak och lukt och jag snyter mig kanske bara fyra gånger om dagen – istället för var femte minut. Tur att jag inte har något jobb som jag måste vara sjukskriven från, fast det blir det kanske snart ändring på… Jag tänker berätta mer när det är helt klart :). Så hela den här veckan har jag ägnat åt böcker och på kvällarna har jag och Dan sett på Vänner. Vi är helt fast nu! Och vi är redan på säsong 5! Jag har alltid tyck sjukt mycket om Vänner, men jag har verkligen inte sett alla avsnitt och verkligen inte i följd. Så bra. Så bra. Jag kommer ihåg från när jag var liten att jag alltid var sjukt fixerad av hur det gick mellan Ross och Rachel, men nu tycker jag det bara är tröttsamt. Min favorit nu är Chandler. Haha.

Som sagt så har jag även hunnit ikapp med mitt sommarläsande den här veckan. Jag har hunnit läst både Den Gröna Milen och Niceville. Jag trodde inte att jag hade läst Milen, men efter cirka 200 sidor kom jag fram till att det hade jag visst… Men det spelade ingen roll, för den (och filmen) är så bra! Sedan läste jag som sagt Niceville och den var också så jäkla bra! Trodde först att den skulle vara en ”feel good-bok”, men den var även mycket spännande! Rekommenderas verkligen! Så nu måste jag bara fundera ut vilken bok jag ska läsa härnäst… Någon som har några tips?


Några böcker. Avslutade Tintin i Tibet på franska förra helgen. Jag började sedan läsa Det sönderslagna örat, men jag tröttnade lite på franska, vill läsa böcker på svenska nu! Har inte läst Svärmaren än, fick den med ELLE förra sommaren, men har inte kommit mig för att läsa den än. Med nästa nummer kommer även Marsmallows till frukost. Jag måste erkänna att jag mådde lite illa av titeln, men hey! det är ju en gratis bok… Någon som har läst den och har en åsikt?

Nu ska jag fortsätta att slappa i soffan och titta på Vänner! Ha en fortsatt trevlig söndag på er allesammans!

6 reaktion på “Förkylning, böcker och Vänner

  1. Det är bara jag som har klarat mig då alltså peppar peppar;) Fick nog nog i höstas när jag hostade i en månade;) Inte långt kvar till vi ses puss och kram:)

Kommentera