Sommarlov

Hej alla små grodor och sommarkatter!

Det var riktigt längesen nu! Har den senaste tiden haft fullt upp med rapportskrivning och redovisning av examensarbetet, men nu är det så gott som klart. Ska bara lämna in den slutgiltiga rapporten. Ska bli så skönt! Har den senaste veckan bara försökt att landa från allting och koppla av, vilket inte är lätt! Planen för sommaren är att kombinera lata dagar med jobbsökande. Mitt sista sommarlov! Känns underbart!

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna:


Sushi på balkongen


Blöta kvällar (och dagar…)


Tränar franska


Köpte idag en väldigt knallig vaxduk på Ica Maxi!


Söta Mumin-underlägg som jag fick i examenspresent av Dans familj, tillsammans med en mycket snygg vas från Ittala!


Efter Maxi gick jag och Dan och köpte den här mycket ståtliga
orkidén. En present från min familj. 


Tycker att det är så sjukt läckert att den är blå!

Nu ska jag spela The Sims 3 och äta wasabinötter! På återseende!

 

 

 

 

Kommentera