Ny dag, ny vecka


Gårdagens ben- och fotutstyrsel

Hej alla solstrålar!

Efter en slapp helg drar veckan med alla bestyr igång igen. Helgen var trevlig, jag och Dan hade över en drös med härligt folk i lördags. Kul att ni kunde komma! Därmed var jag trött och seg igår. Gjorde i princip ingenting. Jo, jag sökte jobb! Det är ännu en sak som jag håller mig sysselsatt med… Någon som vill anställa en pigg och glad 22-åring som är jättesugen på byggproduktion?! Slå en pling vettja!

Examensarbetet flyter på och just nu håller vi på med enkätundersökningar. Jag måste verkligen rekommendera SurveyMonkey, som är en helt underbar sida där man kan göra webbenkäter. Om man skapar ett gratiskonto kan man komponera ihop en enkät med upp till tio frågor som man kan skicka ut via mejl till maximalt 100 personer. Sidan samlar sedan in svaren och ställer i ordning dem för dig. Mycket praktiskt! Så kommer jag fortsätta spendera min dag, med svarsstatistik och skriva på rapporten. Och söka jobb! Wish me luck!

Ha en fortsatt trevlig dag på er!

Kommentera