Vår

Hej alla videungar!

Jag lyckas verkligen inte få rutin på det här med bloggen nuförtiden! Har haft massa idéer och tankar, men den senaste tiden har jag bara varit konstant trött. Helt slutkörd. Vissa kvällar har jag gått och lagt mig klockan halv nio… Förr i världen var jag en kvällsmänniska. Det är jag inte nu, men jag är å andra sidan ingen morgonmänniska heller. Jag är nog bara en sovmänniska numera, haha! Men! Nu har jag vilat upp mig i hela två dagar så nu orkar jag blogga! Jag tänker börja med att visa er lite bilder som har tagits hos oss den senaste tiden.


 
 Den här bilden togs för två veckor sedan, när det inte gjorde annat än regnade. Det är inte jag som har tagit bilden, utan det är duktiga Dan som har gjort det.


Förra fredagen hade jag och Dan riktigt hemmamys! Ost, kex, vin, avokado och physalis! Namnam! Och röda rosor fick jag! Inte illa!


Jag, suddig, långhårig och lagom road. Har klippt mig nu förresten! Bildbevis kommer snart!


Idag har jag fixat och ordnat på balkongen. Slängde på min gamla matta och satte dynor på stolarna. Nu ska bara växterna ut! Ska tilläggas att jag även STÄDADE balkongen. Den var så nedrans smutsig! Ni skulle ha sett balkarna i taket, usch! Men nu är det fint!


Pelargonerna växer och växer och växer. Jag tror att de också blir glada när solen lyser.

Das war alles för idag! Ha en trevlig valborg på er allesammans så synes vi snart!

 

Kommentera