Nya grejer

Maj Gad! Jag bara ljuger och ljuger! Inte uppdaterade jag någonting varken i måndags eller tisdags! Shame on me! Men ni ska veta att sen jag kom hem i tisdags kväll har jag varit totalt avskärmad från det sociala livet på Internet. Jag ”jobbar” nämligen kontorstid nu, när jag gör mitt examensarbete och jag är inte van vid att jobba så. Så jag är lite trött. Så, slut på bortförklaringar!
Som ni vet så fyllde jag år i måndags, och då fick jag lite bidrag till att uppdatera min garderob! För det behövs vill jag lova! Den har haft lite väl låg prioritering nu det sista. Så nu ska det shoppas! Faktum är att jag redan har börjat, jag handlade lite när jag och Dan var i Piteå.


Mina nyaste grejer i klädväg. Från H&M och Gina Tricot. Den här vårens mode passar mig perfekt, då det är så mycket färger!


Tror ni den växer om man vattnar den? Shoppingen stannade inte vid kläder, utan det blev en liten skrikig klocka också! Den ska vi ha på toaletten, så att vi vet hur länge vi bajsar.


Tick tack, tick tack…

Kommentera