Nya bloggen!

Hej hej, hemskt mycket hej!

Välkomna ska ni vara till min nya fina blogg! Vad tycks? Själv är jag mycket nöjd. Känns skönt med egen domän och inget blogg.se som trilskas. Worpress passar mig väldigt bra då det är otroligt klickvänligt och lätt att använda! Sedan har det ju underlättat en hel del att min underbara pojkvän kan mycket om webbdesign och är mycket villig att hjälpa till! Puss på dig! Nytt är galleriet Teckningar. Där har jag lagt upp lite teckningar som jag har producerat genom åren. Ta en titt vettja, de tidigaste är från 2003…

Har lite mycket att stå i för tillfället med Dans stundande födelsedag och avresa till Istanbul på tisdag! Men jag tänker bjussa på en bild av ett par örhängen jag gjort:Japp, det är kapsyler som jag har bombarderat med glitter!

Här på den nya bloggen behöver ni inte vara rädda för att kommentera, utan ös på ba’!

KÖSS OCH KRAM PÅ ER ALLA!

Kommentera